Bioresonačno zdravljenje

Osnove delovanja

Bioresonanca terapevtsko deluje na celotno energetsko stanje našega telesa.

Vsako jedro atoma niha s svojo lastno frekvenco, prav tako nihajo tudi celice človeškega organizma in pri tem oddajajo energijo v obliki šibkega elektromagnetnega valovanje. Vsaka celica niha v ritmu, ki je potreben za njeno pravilno delovanje in vzdrževanje vitalnosti celotnega organizma. To znanje izkorišča tudi klasična medicina: s preiskavo EEG zaznavamo valovanje možganskega tkiva in iščemo nepravilnosti, s katerimi potrdimo nekatere bolezenske težave.

Aparatura BICOM 2000 prepozna telesu lastna nihanja in jih nato loči na: naravno, harmonično (zdravo) in disharmonično (bolezensko) valovanje. Zdrava, telesu lastna nihanja naprava ojača in jih vrača v telo, kar spodbudi telo k samoozdravitvenem delovanju. Bolezenska nihanja pa naprava preobrne (invertira) in jih nato prek elektromagnetne elektrode vrača v telo.

Poenostavljeno si lahko predstavljamo, da invertirana valovanja izničijo učinke bolezenskih valovanj, ki so škodljivo vplivala na zdravi sistem telesa in povzročala motnjo. Na primer: Pri danes pogostih obremenitvah črevesja z glivicami (Candida) zdravljenje poteka tako, da aparatura invertirano valovanje glivičnih obremenitev pošilja v telo in izničuje njihov bolezenski vpliv. Istočasno pa aparatura točno določena zdrava, telesu lastna nihanja ojačana pošilja v telo in naravno spodbudi mehanizme zdravljenja v organizmu.

S tem v telesu spet prevlada koristno fiziološko valovanje, ob tem se izboljša energetsko stanje in zato se lahko aktivirajo samoozdravitvene sile. Začne se proces zdravljenja: terapija spodbudi samoregulacijske mehanizme telesa, da ponovno vzpostavi zdravo funkcioniranje telesa.

V bioresonančni terapiji poleg telesu lastnih valovanj izkoriščamo tudi specifična valovanja hrane, bakterij, glivic, virusov, pelodov, cepiv itd.

 

Ziherlova 38, 1000 Ljubljana,