Posebni programi

Številne sodobne znanosti nam omogočajo natančen vpogled v fizikalno-kemijske procese, ki potekajo v zapletenih fizioloških mehanizmih nastajanja bolezni in njihovega zdravljenja. Znano pa je, da določene bolezni npr. ulkus želodca povezujemo z negativnim učinkom psiholoških dejavnikov, npr. vpliv stresa.

Pri težavah kot so povečana telesna teža in kajenje pa ugotovimo, da psihološki faktorji posameznika igrajo zelo pomembno vlogo v doseganju dolgoročnega zdravega načina življenja.

S pristopom NLP osebnega coachinga obravnavamo psihološke težave, ki so pogosto povezane z navadami in ponavljajočimi vzorci vedenja, omejujočimi prepričanji in vrednotami posameznika.

Proces intenzivnega komuniciranja med coachem in klientom obsega iskanje zanesljivega načina za spremembo neustreznih vzorcev vedenja v nove učinkovite metode upravljanja svojega telesa in načina razmišljanja.

Dolgoročni zdravi življenjski vzorci vedenj, navad in prepričanj pomembno prispevajo k doseganju ravnovesja v telesu na fizičnem in psihološkem področju, dobrega počutja in zadovoljnega zdravega življenja.

Odvajanje od kajenja

Udeležencem programa ponujamo kombinacijo bioresonančne terapije in osebnega coachinga.

Z bioresonančnim pristopom izničujemo negativne vplive nikotina na telo, odpravimo odvisnost in željo po kajenju ter aktiviramo razstrupljanje telesa.

V procesu coachinga obravnavamo psihološko komponento kajenja in spodbujamo posameznika, da iz lastnih virov moči poišče trajne rešitve.

Program hujšanja

Program je sestavljen iz kombinacije bioresonančne terapije in osebnega coachinga.

Bioresonančno terapijo izvajamo prek akupunkturnih točk, s čimer vplivamo na presnovo organizma, uravnoteženo delovanje hormonov, zmanjšujemo lakoto ter željo po hrani itd.

S procesom coachinga pa udeležencu pomagamo, da sam prepozna napačne navade pri prehranjevanju in ga motiviramo, da poišče učinkovito strategijo za doseganje in vzdrževanje željene telesne teže.

 

Ziherlova 38, 1000 Ljubljana,